5 år.

Nu under denna påskhelgen så firar jag och älsklingen 5 år. Trots att vårt förhållande har stått på spel många ggr och vi har varit på väg att lämna varandra och speciellt var det nära nu sist för bara snart 1 månad sen. Jag är verkligen super duper glad för att vi valde rätt väg och håller ihop än idag. Trots många motgångar och inte minst det jobbigaste i vårt förhållande var och är vårdnadstvisten som älsklingen och jag med barnen har fått genomlidit och tro mig när jag säger att en sån sak tar både psykiskt, fysiskt och mentalt, det var en hård väg att vandra för oss alla i familjen och jag hoppas att vi nu har vandrat den färdig och kan börja planera vår framtid. Någonting som är viktigt att man ska tänka på är att gräset är inget grönare på andra sidan, eller vad tror ni ?

Vill tacka dig älskling och samtidigt säga förlåt för dessa 5 åren. Love you Until the day I die.

Ett påskägg som jag fick av honom idag: Du vet vad jag tycker om och vad jag behöver.

dsc-0634.jpg

 

Träningen gick också väldigt bra för oss båda idag, vi körde på stenhårt med/för biceps, underarmar och mage. Den pushningen som vi ger varandra gällande träningen är helt otrolig :)

dsc-0471.jpg

 

Samina och Jolina ligger just nu på Saminas rum och kollar på Step up Revolution. Under tiden ska jag ta disken och duscha innan det är dags att krypa ner framför filmen som Linus har hyrt åt oss, Paranormal activity 4.

 

Gonatt !

 

31 mar 2013

Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)