Att bli kvinna.

Idag är det ju den Internationella kvinnodagen som många säkert redan vet. Att födas och växa upp som kvinna är fortfarande en av dom tuffaste uppgifterna i samhället. Vi har kommit en bra bit på vägen men det är fortfarande mycket kvar att arbeta med. Jag är absolut ingen feminist fi**a, för jag står verkligen många ggr eller rättare sagt dom flesta ggr på männens/pappornas sida gällande många punkter bla rätten för ett barn till båda föräldrarna, myndigheter som är partiska för mamman m.m är jag verkligen emot. Men sen gällande vem som är hemma med barnen vid sjukdom, vem som tjänar mest, städning, det praktiska i hem och gällande barn m.m så är det fortfarande mannen som leder att dominera bestämmande rätten och kontrollen över kvinnan och all kränkning, misshandel, våldtäkter, ofrivilliga graviditeter som sker är så vidrigt. Vi är nu inne på året 2013 och det är otroligt viktigt att ni män tar hand om oss kvinnor, för bakom varje kvinna står en framgångsrik man ;)

 

Idag blev min äldsta dotter en kvinna, på självaste kvinnodagen och min uppgift är nu och lära henne att stå på sina egna ben och se fram emot en framtid fyllt av liv, lärande, lust m.m. Grattis på din dag goa, söta och underbara dotter, självklart gäller det även dom andra 2 små änglarna också.

Vill passa på att tacka min underbara sambon som tar hand om mig och våra barn så väl, utan dig så vore livet inte detsamma.

 

8 mar 2013

Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)