Bad update.

Hallå på er ! Finally I´m back. Uppdateringen har varit skit dålig på sistone men det beror på en del familje grejer, alltihop började i söndags då Julias mamma vägrade att köra hem henne från umgänget så natt till torsdag var en komips och hennes kille snäll nog att låna ut bilen så vi kunde åka upp till Dalarna och hämta hem Julia ca 50 mil fram och tillbaka, vi var hemma strax efter 2 på onsdag natt. Allt detta med Julia tar ju riktigt hårt på både mig och Linus, ja hela familjen. Linus mådde så dåligt när vi kom hem på natten att han tom spydde. Man blir så trött på personer som bara vill förstöra. Sen så har jag ju jobbat väldigt mycket samtidigt som allt händer omkring en.

Min träning orkade jag inte med under denna veckan riktigt så jag och Linus avstod från träningen måndag-fredag men har nog säkert bara varit bra för oss för idag när vi drog igång med träningen igen så orkade vi jävligt mycket båda två. Nu ska jag köra med en del kolhydrater för att öka lite i vikt sådär ca 1-2 kg innan det är dags för att deffa. Det blev mycket triceps, lite rygg och mage idag.

Mamma har även sovit här natt till idag då hon fick åka akut till djursjukhuset för att få hjälp men en av deras hundar som har haft jätte mycket blod i avföringen och inte ätit dom sista dagarna :( Hoppas att han blir bättre, lilla Frasse.

Nu ska jag, Linus, Samina och Julia kolla på del 2 i Melodifestivalen, Jolina sover över hos en kompis inatt.

Have a nice evening !

imag0237.jpg

imag0236.jpg

 

 

 

9 feb 2013

Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)