Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Blogg

Sola i Karlstad.

8 mar 2014

Denna lördag startade vår familj med mys i sängen till en film, Lego Batman ;)

Lunchen ligger bra nu i våra magar, jag och älsklingen är ombytta å klara för ett styrkepass på gymmet, ben å rumpa står på mitt schema. Solen skiner så fint här i Karlstad, bara att njuta hörni. Längtar till sommaren som fan.

 

Kommentera →

Skönt med helg.

7 mar 2014

Vill bara säga gonatt och trevlig helg <3

 

Kommentera →

Semletårta.

4 mar 2014

Det blev en riktig mysig kväll igår då älsklingen hade köpt hem semletårta och jisses vilken bit jag tog efter att ha kört ett brutalt pass för biceps, underarmar och mage så stolt över mig själv ;)

Jag skrev igår på Facebook om att jag ska börja göra träningsschema/kostschema åt personer som är intresserade och jag har redan fått min första kund. Är även du/ni intresserade, maila mig på: m_bergwall@hotmail.com

Har nu precis käkat frukost och ska göra mig klar med det sista innan jobbet. Idag är det vilodag som gäller för min del då jag har tränar 3 dagar i rad, skönt men samtidigt är det jobbigt att va ifrån mitt "andra" hem.

 

 

Kommentera →

V.10

3 mar 2014

Nu är vi framme i v.10, våren och sommarn närmar sig oerhört snabbt, bara solen och lite värme som saknas. Det tråkiga är att det är nästan hela 7 veckor kvar till nästa lov. Jag är på väg mot jobbet och väskan är med och packad för ett biceps, underarmar och mag pass senare idag.

 

Kommentera →

Söndag och 2:a passet.

2 mar 2014

Har ätit en sju helsikes frukost idag, är fan fortfarande mätt och vid 13.00 ska vi inta gymmet för att köra 2:a passet med ben och rumpa denna veckan, jag har det som krav på mig själv att köra 2ggr i veckan för ben och rumpa. Dagsformen är rätt hyfsad men det kan bara bli bättre :) 

 

Kommentera →

Lördags bilder.

1 mar 2014

Kommentera →

Uppe med tuppen.

1 mar 2014

Idag var jag och älsklingen uppe med tuppen, tvättade, diskade, fixade go frukost och för en stund sen så körde Linus ut Samina till samlingen då hon ska innebandy match kl 10 mot Lesjöfors/Filipstad. Sen ska vi hinna med gymmet som är öppet 11-15, det blir triceps och mage som ska få jobba en del.

Ha en bra lördag alla snuttisar !

Kommentera →

Skönt med helg.

28 feb 2014

Strax före halv 3 idag så gick jag med ett leende från jobbet, bara själva tanken av att man tar helg får mig att rysa i hela kroppen, ni vet en sån där skön känsla. Nu sitter hela familjen och väntar på att Let's Dance ska börja. Är så grymt glad för dom nya tränings tightsen som jag fick av älsklingen igår, tack ! 

 

Kommentera →

Mör i ben och rumpa.

27 feb 2014

Gomorron ! 

Finns fan inget skönare än att vakna upp helt mör i ben och rumpa, körde ett brutalt monster pass igår. Klarade bl.a personligt bästa när jag har hanteln mellan fötterna och ligger på bänk med magen neråt, 25 kg är jag fan stolt över speciellt när jag samtidigt körde i benpress på som mest 320 kg utan själva släden inräknad :) 

Körde även cykel 10 min och trappmaskin 15 min innan jag avslutade med squats på 5 set. En jäkligt nöjd tjej idag. Nu gäller det att ladda riktigt ordentligt idag för ett pass ikväll då är det rygg och lite bröst som gäller, orkar och hinner kanske slänga in lite mage också.

Puzz på er snuttisar !

 

 

Kommentera →

Börja tidigt, sluta tidigt.

26 feb 2014

Idag är det en sån där dag när jag börjar tidigt och slutar tidigt, gött som fan för då hinner man vila upp sig lite innan det är dags att dra iväg till gymmet. Ska även hinna med att fixa iordning hyllan kvällen, har så mycket planer gällande vår lägenhet och balkong :)

Ha en bra dag så höres vi sen <3

Kommentera →

Den årliga bokrean.

25 feb 2014

I förvånadsvärt god tid sitter jag och älsklingen duschade och klara för kvällen här i soffan. Efter jobbet idag hämtade en del av familjen upp mig och vi åkte ut till Bergvik köpcenter för att kolla in den årliga bokrean. Älsklingen och Julia har även idag varit iväg och köpt en smal hylla som vi äntligen ska ställa upp alla våra böcker i :)

 

Kommentera →

Slut på min långhelg.

25 feb 2014

Ja då sitter jag här igen på bussen på väg till jobbet efter ha varit ledig lö-må, skönt att var tillbaka men samtidigt hade det inte gjort nåt med nån mer dag ledig men nu är det som det är och det är bara att köra på. Jag tränade igår kväll, körde biceps, underarmar och lite mage, träningen går grymt bra och det är oerhört skönt att kunna vara där å rensa skallen ibland så ibland handlar det inte bara om träning och muskler utan även att få ur sig annat skit. 

Just nu har man det lite tufft på kärleks fronten och allt bara snurrar runt, känner mig lite ensam. Vi brister väldigt mycket i kommunikationen och den ena glömmer bort den andre. Jag älskar honom så mycket och tänker aldrig släppa taget om honom, kommer kämpa in i det sista. Vi har vandrat en lång väg tillsammans som har varit väldigt tuff många ggr med bl.a den svåra vårdnadstvisten om hans dotter men också samtidigt väldigt många lyckliga och glada stunder. Som snart 34 åring och tre barns mamma så lär man sig mycket genom livets vandring och än är jag inte färdig lärd, man utvecklas på olika sätt och lär sig nåt nytt varje dag. Vill skriva av mig om detta för att visa att alltid är det ingen dans på rosor. 

Baby jag älskar dej och saknar dej, vi ska klara allt detta tillsammans. 

 

Kommentera →

Bio.

24 feb 2014

Här sitter nu jag och Julia i en biosalong på Arena, väntar på att filmen Prick och Fläck ska börja.

 

 

Kommentera →

Lunch time.

24 feb 2014

Kommentera →

A weekend update i bilder.

24 feb 2014

Kommentera →

← Äldre inlägg


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.