Ischiasnerven.

Tja !

Sen ett tag tillbaka så har jag haft problem med Ischiasnerven lite då och då (skit jobbigt verkligen) och det strålar rejält ibland kan jag lova, idag har varit lite av en sån dag, det hjälper liksom inte ens med painkillers :( Jag tror detta beror på lite annorlunda jobb ställningar m.m sen vi fick in andra barn på jobbet. Får se om jag orkar att jobba imorgon eller om det blir vårdcentralen, hur som helst måste jag börja att kolla upp detta ganska snart och ev lämna in en rapport på jobbet. Min träning blir ju även lidande när jag har det så här, som det är nu så blir det vila från träningen imorgon.

Hur som helst så är det nu en helt vanlig söndag kväll efter en rolig dag i Forshaga (förutom all värk och så som jag har fått stått ut med), Jolina har spelat Inelko cup. Dom åkte ut i kvartsfinalen, tråkigt men det blev ett antal mål idag för Jolina, totalt 6 st tror jag och en snygg t-shirt som ni ska få se en annan dag ;) Jag är en stolt mamma, du är så duktig "Skorpan".

Julia ligger nu i sin säng och lyssnar på saga, dom 2 äldsta ska kolla på kontoret och sen ska jag krypa ner i soffan och mumsa lite chips, dricka trocadero och kolla på Johan Falk.

Sorry no picture today ! Ska försöka att fixa nya så fort jag blir bra igen.

 

17 mar 2013

Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)