Tiden liksom bara springer iväg.

Tjenare på er !

Sjukt vad man längtar efter sol och värme och tiden bara springer iväg, bara snart 2 veckor kvar av min semester. Trots allt regn och kyla så har vi haft det riktigt bra men varit otroligt upptagna därav dåligt skrivande från mig här på bloggen men jag har hela tiden haft det i bakhuvet så nu är det verkligen skärpning som gäller för min del.

Ja vad har jag/vi gjort då ? Jo mycket träning, varit på Leos lekland, firat min dotter som fyllt 16 år, en tur till Ikea och annan shopping, firat min morfar som har fyllt 80 år, varit hos min mamma och självklart ätit god mat och träffat nära och kära. Och nu är älsklngen iväg med mina döttrar, pappa och brorsan till Stockholm för att se Aik spela kvalmatch och jag är kvar hemma med William, vi har varit inne i stan och fixat lite. Jag är ju ingen aikare utan en ängel så inte så intresserad av matchen, ska följa Ifk ikväll här hemma istället när jag lagt William.

Några bilder från en del av det som har hänt och är nyinköp. På lördag blir det nog en tjejkväll och ev utgång så har lite och se över gällande det.

Längtar redan tills nästa gång jag ska skriva.

 

 

 

30 jul 2015

Välkommen

Välkommen till www.marinettebergwall.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)